Vi hjälper dig med allt som har med bygg att göra!

Vi är experter på allt som har med bygg att göra. Vi kan därför hjälpa dig med flera olika typer av byggprojekt. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

services_icon1

Golvläggning

Behöver du hjälp med att lägga nytt golv? Ska du byta ut golvet helt eller ska det fräschas upp och slipas? Våra hantervkare har stor erfarenhet inom golvläggning och vi hjälper gärna till med råd om vilker golv som passar just ditt projekt bäst. När vi väl lagt ditt nya golv finns där en del skötselråd som är viktiga att ta hänsyn till beroende på vilket material golvet är av. Vi finns självklart med även efter processen, svarar på fårgor och ger råd i fortsatt skötsel så att ditt nya golv får en långs livslängd. 

services_icon1

Nybyggnader

Har du tänkt bygga ett helt nytt hus? Kanske är det huset du alltid drömt om som är uppritat och nu väntar på att få bli verklighet? Vi hjälper dig att bygga ditt drömhus och finns med under hela processen med vår expertis för att svara på frågor och funderingar kring ditt byggprojekt.

services_icon1.png

Renoveringar

Behöver ditt hem få sig ett lyft? Är det äntligen dags att renovera toaletten eller köket? Vi hjälper dig med allt från första ritning av renovering till färdigt resultat. Vi har full förståelse för att det är många beslut som ska tas under en renovering och vi finns med i bilden dels för att bygga, dels för att underlätta i projektet kring hur saker och ting ska se ut, men även i vad som är mest praktiskt beroende på ditt projekt. 

services_icon1

Takläggning

Behöver du hjälp med att lägga ett nytt tak eller byta ut ditt nuvarande? Vi är experter på tak och hjälper gärna till med råd redan från start vilket tak som skulle passa er fastighet bäst. Vad blir snyggast till huset och behöver ni tänka på något speciellt beroende på väder och vind? Det finns många frågor men inget att oroa sig för, vi hjälper er!