Byggfirma personal Täby

Vi är Palka Bygg AB

Vi på Palka Bygg AB är en erfaren byggfirma som varit verksamma inom branschen under många års tid. Genom att ta hjälp av oss säkerställer du att ditt byggprojekt utförs av en seriös firma på ett korrekt sätt. Vi är inte bara stolta över den erfarenhet vi har utan erbjuder även förmånliga priser. Vår affärsidé går nämligen ut på att både kunna erbjuda högkvalitativ service och låga priser på en och samma gång. Tveka inte på att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Vår personal

Hos oss på Palka Bygg AB jobbar ett utbildat, erfaret, glatt och trevligt gäng hantverkare. De har alltså både den utbildning samt den erfarenhet som krävs för att kunna utföra ett förstklassigt arbete. Du kan känna dig trygg i att ditt byggprojekt är i goda händer!  

Byggfirma stuga Täby

Vi ger dig alltid ett trevligt bemötande

Vi på Palka Bygg AB är inte bara ett kunnigt företag som är experter på bygg. Vi är nämligen också ett mycket socialt kompetent gäng som alltid möter dig med ett leende på läpparna. Genom att anlita oss på Palka Bygg AB får du därför alltid en mycket trevlig kundupplevelse, från början till slut.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify