Detta är Dennis Bygg & Trädgård

Vi på Dennis Bygg & Trädgård är en erfaren byggfirma som varit verksamma inom branschen under många års tid. Vi kan den därför innan och utan. Genom att ta hjälp av oss kan du därför se till att du får precis den hjälp du är ute efter. Vi ger dig inte heller bara bästa möjliga hjälp med ditt byggprojekt utan erbjuder också mycket förmånliga priser. Ta därför kontakt med oss redan idag du med. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig!

Vår personal

Hos oss på Dennis Bygg & Trädgård jobbar ett utbildat, erfaret, glatt och trevligt gäng hantverkare. De har alltså både den utbildning samt den erfarenhet som krävs för att kunna utföra ett första klassens jobb. Du behöver därför inte vara minsta lilla orolig över att vi inte ska ha koll på vad vi sysslar med. Det har vi nämligen, något som du kommer att märka när du anlitar oss.

Vi ger dig alltid ett trevligt bemötande

Vi på Dennis Bygg & Trädgård är inte bara ett kunnigt företag som är experter på bygg. Vi är nämligen också ett mycket socialt kompetent gäng som alltid möter dig med ett leende på läpparna. Genom att anlita oss får du därför alltid en mycket trevlig kundupplevelse, från början till slut.